Гриллдэж шарсан богино нурууны махан стейк (Grilled Porterhouse Steak)

Орц:

  • HUCHU premium beef – Porterhouse steaks (2ш)
  • Тус бүрт нь 4 хувааж бэлтгэсэн өнгө өнгийн чинжүү 

Яншуйны пестонд:

  • 1/2 аяга Итали яншуй (ногоон навчаараа)
  • 4 цайны халбага хэрчсэн сармис
  • 3 цайны халбага оливын тос

Бэлтгэх:

  1. Гриллээ урьдчилан халааж бэлтгэнэ.
  2. Pesto-нийхаа орцуудыг холигчид хийж сайтар холино.
  3. Стейкээ бэлдсэн песто, перецээр амтална. Гриллийн тавиур дээр стейкээ тавьж гриллээ хаагаад дунд зэргийн гал дээр 11-16минут, хэрэв газын гриллэн дээр болгох бол дунджаас бага галд 15-19минут шарна . Мөн та өөрийн хүссэн стейкны болцдоо тааруулан гриллдэж шарах хугацаагаа тохируулах боломжтой.
  4. Стейк болох явцад чинжүүгээ хамт шарна. Хоол болсны дараа хүсвэл стейкээ давс перецээр нэмж амтлаад таны хоол бэлэн болно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *