Орц:
- HUCHU premium beef – Porterhouse steaks (2ш)
- Тус бүрт нь 4 хувааж бэлтгэсэн өнгө өнгийн чинжүү
Яншуйны пестонд:
- 1/2 аяга Итали яншуй (ногоон навчаараа)
- 4 цайны халбага хэрчсэн сармис
- 3 цайны халбага оливын тос
Бэлтгэх:
- Гриллээ урьдчилан халааж бэлтгэнэ.
- Pesto-нийхаа орцуудыг холигчид хийж сайтар холино.
- Стейкээ бэлдсэн песто, перецээр амтална. Гриллийн тавиур дээр стейкээ тавьж гриллээ хаагаад дунд зэргийн гал дээр 11-16минут, хэрэв газын гриллэн дээр болгох бол дунджаас бага галд 15-19минут шарна . Мөн та өөрийн хүссэн стейкны болцдоо тааруулан гриллдэж шарах хугацаагаа тохируулах боломжтой.
- Стейк болох явцад чинжүүгээ хамт шарна. Хоол болсны дараа хүсвэл стейкээ давс перецээр нэмж амтлаад таны хоол бэлэн болно.