Орц:
															- HUCHU premium beef – Porterhouse steaks (2ш)
 - Тус бүрт нь 4 хувааж бэлтгэсэн өнгө өнгийн чинжүү
 
Яншуйны пестонд:
- 1/2 аяга Итали яншуй (ногоон навчаараа)
 - 4 цайны халбага хэрчсэн сармис
 - 3 цайны халбага оливын тос
 
Бэлтгэх:
- Гриллээ урьдчилан халааж бэлтгэнэ.
 - Pesto-нийхаа орцуудыг холигчид хийж сайтар холино.
 - Стейкээ бэлдсэн песто, перецээр амтална. Гриллийн тавиур дээр стейкээ тавьж гриллээ хаагаад дунд зэргийн гал дээр 11-16минут, хэрэв газын гриллэн дээр болгох бол дунджаас бага галд 15-19минут шарна . Мөн та өөрийн хүссэн стейкны болцдоо тааруулан гриллдэж шарах хугацаагаа тохируулах боломжтой.
 - Стейк болох явцад чинжүүгээ хамт шарна. Хоол болсны дараа хүсвэл стейкээ давс перецээр нэмж амтлаад таны хоол бэлэн болно.
 
															
