Үхрийн өвчүүний махтай Франц маягын сендвич 

Орц:

HUCHU premium beef – өвчүү, ястай (0.5 – 1кг)

  • 2 халбага ургамлын тос
  • 2 бөөрөнхий сонгино
  • 2 аяга үхрийн махны шөл
  • 2 халбага шар буурцагны тос
  • 35гр хуурай сонгинотой шөл (дэлгүүрт худалдаалагддаг бэлтгэсэн шөл)
  • 1 цайны халбага жижиглэсэн саримс
  • 8-10ш Франц маягийн талх
  • Бага зэрэг зүссэн бяслаг (сонголтоор)

Бэлтгэх:

  1. Жижиглэсэн өвчүүг тогоонд хайрс тогттол эргүүлж тойруулан шарна. 
  2. Өвчүүгээ гаргаж тавиад  тогоонд сонгиноо хийж зөөлөн гал дээр удаан шарна (18 минут).
  3. Дээр нь үхрийн шөл, шар буурцагны тос,  саримсны шөлөө нэмж галыг ихэсгээд өвчүүгээ хийж буцалгаад галыг зөөлрүүлж, зөөлөн гал дээр 2-3 цаг чанана. 
  4. Франц маягийн талхаа голоор нь хуваан өвчүүгээ нимгэн зүсэж голд нь хавчуулаад таны хоол бэлэн болно.
  5. Өөрийн амтлах мэдрэмждээ тохируулан сонгино, өвчүү чанасан шөл болон баяслагаар сендвичээ амтлаарай. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *