Балсамик соустай цоройы арваалж махан стейк

Орц:

HUCHU premium beef – Цоройны арваалж махан стейк, 500-700гр

Балсамик дрессингт:

  • 1\4 балсамик цуу
  • 2 цайны халбага оливын тос
  • 1 цайны халбага жижиглэсэн базилик 
  • 1 цайны халбага джон гич
  • 1 цайны халбага жижиглэсэн саримс
  • 1/2 халбага элсэн чихэр
 

Бэлтгэх:

  • Шингэн амтлагчны орцуудыг жижиг саванд хийж бэлтгэнэ.
  • Цоройны арваалж махан стейкыг балсамик соустай хольж зориулалтын хүнсний саванд хийж, хөргөгчинд 6 цаг амраана.
  • Стейкыг зориулалтын нүүрстэй гриллд 11-16 минут шарна.
  • Хэрэв газан грилл ашиглах бол дунджаас бага гал дээр 16-21 минут хоёр талаас нь шараарай. 
  • Шарж болгосон стейкыг давс перецээр амтлаж, махны ширхэгийн хөндлөн чиглэлд зүсэж таваглана.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *