Орц:
															- HUCHU Premium beef – татсан мах (450гр)
 
- 1/4 аяга сүү
 - 2 аяга прего соус
 - 9ш лазаниагийн зориулалтын гоймон
 - 1 аяга моцарелла бяслаг(28гр)
 - 1ш лаазласан мөөгний шөл
 
Бэлтгэх:
- Шарах шүүгээг 200 хэмд урьдчилан халаана. Энэ зуур мөөгний шөл, сүүгээ жижиг саванд хольж бэлтгэнэ.
 - Махаа хайруулын тавагт дунджаас дээш галд хайрс тогттол шарахдаа бөөгнрүүлэхгүйгээр хутгаж шарна.
 - 11×7×2 см хэмжээтэй саванд бэлдсэн махныхаа хагасыг жигд тараан тавьж нэмэлтээр үрсэн бяслагаа цацан, 3ш лазаниа гоймон дээр нь тавина. Энэхүү үйлдлийг 2 удаа давтаж үе үүсгээрэй. (Савны хэмжээ чухал)
 - Бэлтгэсэн лазаниагаа шарах шүүгээнд 30минут болгоно.
 - 10 минут тасалгааны температурт хөргөөсний дараа таны хоол бэлэн болно.
 
															
