DRY-AGED STEAKS

Ribeye steak
Хавирганы толгойн махан стейк

T-bone steak
Нурууны махан стейк

Porterhouse steak
Богино нурууны махан стейк

Tenderlion butt
Гол мах, тал

Flank steak
Цоройны цул махан стейк

Eye round steak
Гуяны нүдэн махан стейк

Flank skirt steak
Цоройны загасан махан стейк

Hanger steak
Түгшүүр махан стейк

Inside skirt steak
Өрц махан стейк

Chuck arm steak
Бугалганы махан стейк

7-Bone chuck steak
Хааны махан стейк

Blade chuck steak
Далны махан стейк
DRY-AGED ХАВИРГАНЫ МАХ

Ribs
Өндөр хавирганы хэрчим (7 см, 14см)

Short ribs
Богино хавирга (2-3см)
DRY-AGED ЖИГНЭЖ БОЛГОХ ЗОРИУЛАЛТТАЙ МАХ

Shank cross cut
Шаант богтосны мах

Brisket
Өвчүүний хэрсэн мах

Ribs
Өндөр хавирганы хэрчим (7 см, 14см)

Short ribs
Богино хавирга (2-3см)

Beef cubes
Дөрвөлжин мах
DRY-AGED ТУСГАЙ ЗООГНЫ МАХ

Shank cross cut
Шаант богтосны мах

Brisket
Өвчүүний хэрсэн мах

Ribs
Өндөр хавирганы хэрчим (7 см, 14см)

Short ribs
Богино хавирга (2-3см)

Ground beef
Татсан мах

Beef cubes
Дөрвөлжин мах