DRY-AGED STEAKS
Ribeye steak
Хавирганы толгойн махан стейк
T-bone steak
Нурууны махан стейк
Porterhouse steak
Богино нурууны махан стейк
Tenderlion butt
Гол мах, тал
Flank steak
Цоройны цул махан стейк
Eye round steak
Гуяны нүдэн махан стейк
Flank skirt steak
Цоройны загасан махан стейк
Hanger steak
Түгшүүр махан стейк
Inside skirt steak
Өрц махан стейк
Chuck arm steak
Бугалганы махан стейк
7-Bone chuck steak
Хааны махан стейк
Blade chuck steak
Далны махан стейк
DRY-AGED ХАВИРГАНЫ МАХ
Ribs
Өндөр хавирганы хэрчим (7 см, 14см)
Short ribs
Богино хавирга (2-3см)
DRY-AGED ЖИГНЭЖ БОЛГОХ ЗОРИУЛАЛТТАЙ МАХ
Shank cross cut
Шаант богтосны мах
Brisket
Өвчүүний хэрсэн мах
Ribs
Өндөр хавирганы хэрчим (7 см, 14см)
Short ribs
Богино хавирга (2-3см)
Beef cubes
Дөрвөлжин мах
DRY-AGED ТУСГАЙ ЗООГНЫ МАХ
Shank cross cut
Шаант богтосны мах
Brisket
Өвчүүний хэрсэн мах
Ribs
Өндөр хавирганы хэрчим (7 см, 14см)
Short ribs
Богино хавирга (2-3см)
Ground beef
Татсан мах
Beef cubes
Дөрвөлжин мах