Hanger steak
Түгшүүр махан стейк

Өрцний гол хэсгийн зузаан булчин мах бөгөөд холбох эд хальснаас салгаж бэлтгэсэн стейк.

Зөөлөн чанар
4.7/5
Шүүслэг байдал
4.8/5

Цорой хэсгийн мах

 

Үхрийн хэвлий, цорой хэсгийн мах алаглалт багатай, бүдүүн ширхэгтэй  боловч маш өвөрмөц тансаг амттай. Нэг гулуузнаас ердөө 7 ширхэг хэвлийн стейк гардаг.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр стейк)

160 калори
8%
2.6 гр ханасан өөх тос
15%
23 гр уураг
46%
1.5 мг төмөр
8%
4.3 мг Цайр
40%
Flank steak

Цоройны цул махан стейк

Flank Skirt steak

Цоройны загасан махан стейк

Inside Skirt Steak

Өрц махан стейк

Brisket

Өвчүүний хэрсэн мах