Ground Beef
Татсан мах

Цул махыг том нүхтэй шүүрээр машиндаж бэлтгэсэн мах.

Зөөлөн чанар
4.4/5
Шүүслэг байдал
4.5/5

Гуяны хэсгийн мах

 

Үхрийн гуяны хэсгийн мах харьцангуй зөөлөн, ширхэг багатай, цул байдаг. Амтлаг чанарын хувьд бусад гулуузны хэсгийн махнаас сул, мөн зөөлөн байдаг учраас амталж, дарж идэхэд нэн тохиромжтой.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр мах)

150 калори
8%
1.9 гр ханасан өөх тос
10%
23 гр уураг
46%
1.9 мг төмөр
10%
4 мг Цайр
35%
Eye round steak

Гуяны нүдэн махан стейк

Beef Round Roast

Гуяны цул мах

Shank cross cut

Шаант богтосны мах

Beef Cubes

Дөрвөлжин мах