Eye Round Steak
Гуяны нүдэн махан стейк

Борив, хонгоны булчингийн завсар байрлах урт бөөрөний булчин мах. Үргэлжээр нь шулсан гуяны махнаас анатомийн заагийн дагуу салгаж бэлтгэсэн мах. 

Зөөлөн чанар
5/5
Шүүслэг байдал
5/5

Гуяны хэсгийн мах

 

Үхрийн гуяны хэсгийн мах харьцангуй зөөлөн, ширхэг багатай, цул байдаг. Амтлаг чанарын хувьд бусад гулуузны хэсгийн махнаас сул, мөн зөөлөн байдаг учраас амталж, дарж идэхэд нэн тохиромжтой.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр стейк)

130 калори
7%
1.2 гр ханасан өөх тос
8%
25 гр уураг
50%
1.6 мг төмөр
10%
3.7 мг Цайр
35%
Beef round roast

Гуяны цул мах

Ground beef

Татсан мах

Shank cross cut

Шаант богтосны мах

Beef Cubes

Дөрвөлжин мах