Beef Round Roast
Гуяны цул мах

Гуяыг шулж ясыг салган авсны дараа анатомийн заагаар ангилаагүй багц мах.

Зөөлөн чанар
5/5
Шүүслэг байдал
5/5

Гуяны хэсгийн мах

 

Үхрийн гуяны хэсгийн мах харьцангуй зөөлөн, ширхэг багатай, цул байдаг. Амтлаг чанарын хувьд бусад гулуузны хэсгийн махнаас сул, мөн зөөлөн байдаг учраас амталж, дарж идэхэд нэн тохиромжтой.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр мах)

150 калори
8%
1.9 гр ханасан өөх тос
10%
23 гр уураг
46%
1.9 мг төмөр
10%
4 мг Цайр
35%
Eye round steak

Гуяны нүдэн махан стейк

Ground beef

Татсан мах

Shank cross cut

Шаант богтосны мах

Beef Cubes

Дөрвөлжин мах