Tenderloin Butt
Гол мах, тал

Сүвээний 3 хавирга, нурууны хэвтээ сэртэнгийн үзүүрээр зүсч, харцага-ууцны үеийн хоорондох зөөлөн эдийн дагуу огтолж салгасан стейк.

Зөөлөн чанар
5/5
Шүүслэг байдал
5/5

Нурууны хэсгийн мах

 

Үхрийн “ХААН” стейкүүд болох Ribeye steak, Porterhouse steak, T-Bone steak,Tenderloin steak-үүд энэхүү хэсгээс бэлтгэгддэг. Үхрийн гулуузны хамгийн зөөлөн, их алаглалттай, хамгийн амттай мах нь нурууны хэсгийн мах байдаг учраас энэ хэсгийн стейкүүд үнэтэй, алдартай байдаг.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр cтейк)

150 калори
8%
2.8 гр ханасан өөх тос
15%
26 гр уураг
52%
3 мг төмөр
15%
3.9 мг Цайр
35%
Porterhouse steak

Богино нурууны махан стейк

T-Bone steak

Нурууны махан стейк

Ribeye steak

Хавирганы толгой махан стейк

Beef Cubes

Дөрвөлжин мах