T-Bone steak
Нурууны махан стейк

Нурууны нугалмуудын доогуур, аарцгийн тогоо руу сунаж байрласан зөөлөн булчин мах. Ташааны булчин, өөхнөөс салгаж бэлтгэсэн.

Зөөлөн чанар
5/5
Шүүслэг байдал
5/5

Нурууны хэсгийн мах

 

Үхрийн “ХААН” стейкүүд болох Ribeye steak, Porterhouse steak, T-Bone steak,Tenderloin steak-үүд энэхүү хэсгээс бэлтгэгддэг. Үхрийн гулуузны хамгийн зөөлөн, их алаглалттай, хамгийн амттай мах нь нурууны хэсгийн мах байдаг учраас энэ хэсгийн стейкүүд үнэтэй, алдартай байдаг.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр стейк)

170 калори
9%
2.8 гр ханасан өөх тос
15%
26 гр уураг
52%
3 мг төмөр
15%
3.9 мг Цайр
35%
Porterhouse steak

Богино нурууны махан стейк

Tendeloin steak

Гол махан стейк

Ribeye steak

Хавирганы толгой махан стейк

Beef Cubes

Дөрвөлжин мах