
Shank Cross Cut
Шаант богтосны мах
Богтосыг ястай нь хөндлөн хөрөөдөж бэлтгэсэн. Зузаан 2.5 см
Зөөлөн чанар
☆☆☆☆☆ 4.3/5
Шүүслэг байдал
★★★★★ 3.9/5
Шаант хэсгийн мах

Шаант хэсгийн мах нь ихэнхдээ өөхгүй, холбогч эдийн бага зэрэг хальстай мах байдаг. Тиймээс ч Италийн алдарт Оссо Буко зэрэг чанаж болгох маягаар хийдэг хоолонд түлхүү ашиглагддаг. Манай хоолны жор хэсгээс хэрхэн Оссо Буко хийх аргыг хараарай.
Шим тэжээл (256гр мах)
170 калори
9%
1.9 гр ханасан өөх тос
10%
28 гр уураг
56%
3.2 мг төмөр
20%
8.8 мг Цайр
80%

Brisket
Өвчүүний хэрсэн мах

Ribs
Хавирга (14см, 7см)

Short Ribs
Богино Хавирга (2-3 см)

Beef Cubes
Дөрвөлжин мах