Shank Cross Cut
Шаант богтосны мах

Богтосыг ястай нь хөндлөн хөрөөдөж бэлтгэсэн. Зузаан 2.5 см

Зөөлөн чанар
4.3/5
Шүүслэг байдал
3.9/5

Шаант хэсгийн мах

 

Шаант хэсгийн мах нь ихэнхдээ өөхгүй, холбогч эдийн бага зэрэг хальстай  мах байдаг. Тиймээс ч Италийн алдарт Оссо Буко зэрэг чанаж болгох маягаар хийдэг хоолонд түлхүү ашиглагддаг. Манай хоолны жор хэсгээс хэрхэн Оссо Буко хийх аргыг хараарай.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр мах)

170 калори
9%
1.9 гр ханасан өөх тос
10%
28 гр уураг
56%
3.2 мг төмөр
20%
8.8 мг Цайр
80%
Brisket

Өвчүүний хэрсэн мах

Ribs

Хавирга (14см, 7см)

Short Ribs

Богино Хавирга (2-3 см)

Beef Cubes

Дөрвөлжин мах