Shank Cross Cut
Шаант богтосны мах
Богтосыг ястай нь хөндлөн хөрөөдөж бэлтгэсэн. Зузаан 2.5 см
Зөөлөн чанар
☆☆☆☆☆ 4.3/5
Шүүслэг байдал
★★★★★ 3.9/5
Шаант хэсгийн мах
Шаант хэсгийн мах нь ихэнхдээ өөхгүй, холбогч эдийн бага зэрэг хальстай мах байдаг. Тиймээс ч Италийн алдарт Оссо Буко зэрэг чанаж болгох маягаар хийдэг хоолонд түлхүү ашиглагддаг. Манай хоолны жор хэсгээс хэрхэн Оссо Буко хийх аргыг хараарай.
Хэрхэн хоол хийх вэ?
Шим тэжээл (256гр мах)
170 калори
9%
1.9 гр ханасан өөх тос
10%
28 гр уураг
56%
3.2 мг төмөр
20%
8.8 мг Цайр
80%
Brisket
Өвчүүний хэрсэн мах
Ribs
Хавирга (14см, 7см)
Short Ribs
Богино Хавирга (2-3 см)
Beef Cubes
Дөрвөлжин мах