Ribs
Өндөр хавирганы хэрчим (14 см, 7см )

Өндөр хавиргыг салгасны дараа үлдэх 1-5 дугаар хавиргыг махны хамт 14см орчмын урттайгаар хөрөөдөж бэлтгэсэн.

Зөөлөн чанар
4.3/5
Шүүслэг байдал
3.9/5

Хааны хэсгийн мах

 

Хүзүү, өвчүүний хэсгийг оруулахгүйгээр үхрийн гулуузны урд  хэсгийг 6,7 р хавиргаар нь хөндлөн зүссэн үхрийн гулуузны хэсгийн мах. Энэхүү хэсгийн мах нь өөх махны алаглалт сайтай, нурууны хэсгийн махыг бодвол арай бүдүүн ширхэгтэй.  Олуулаа идэхэд тохиромжтой, санхүүд хэмнэлттэй стейкүүдыг хааны хэсгээс бэлтгэдэг.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр мах)

250 калори
13%
7 гр ханасан өөх тос
35%
24 гр уураг
48%
2.2 мг төмөр
10%
5.1 мг Цайр
45%
Brisket

Өвчүүний хэрсэн мах

Short Ribs

Богино Хавирга (2-3 см)

Shank cross Cut

Шаант богтосны мах

Beef Cubes

Дөрвөлжин мах