Rib steak (Bone In)
Хавирганы толгой махан стейк
Сээрийг үеийн заагаар ижил зузаантай байхаар хөрөөдөж бэлтгэсэн ястай мах.
Зөөлөн чанар
☆☆☆☆☆ 5/5
Шүүслэг байдал
★★★★★ 5/5
Нурууны хэсгийн мах
Үхрийн “ХААН” стейкүүд болох Ribeye steak, Porterhouse steak, T-Bone steak,Tenderloin steak-үүд энэхүү хэсгээс бэлтгэгддэг. Үхрийн гулуузны хамгийн зөөлөн, их алаглалттай, хамгийн амттай мах нь нурууны хэсгийн мах байдаг учраас энэ хэсгийн стейкүүд үнэтэй, алдартай байдаг.
Хэрхэн хоол хийх вэ?
Шим тэжээл (256гр стейк)
170 калори
9%
2.8 гр ханасан өөх тос
15%
26 гр уураг
52%
3 мг төмөр
15%
3.9 мг Цайр
35%
Porterhouse steak
Богино нурууны махан стейк
T-Bone steak
Нурууны махан стейк
Tenderloin steak
Гол махан стейк
Beef Cubes
Дөрвөлжин мах