Porterhouse Steak
Богино нурууны махан стейк
Нурууг үеийн заагаар хөрөөдөх аргаар бэлтгэсэн. Зузаан 1.5-3см
Зөөлөн чанар
☆☆☆☆☆ 5/5
Шүүслэг байдал
★★★★★ 5/5
Нурууны хэсгийн мах
Үхрийн “ХААН” стейкүүд болох Ribeye steak, Porterhouse steak, T-Bone steak,Tenderloin steak-үүд энэхүү хэсгээс бэлтгэгддэг. Үхрийн гулуузны хамгийн зөөлөн, их алаглалттай, хамгийн амттай мах нь нурууны хэсгийн мах байдаг учраас энэ хэсгийн стейкүүд үнэтэй, алдартай байдаг.
Хэрхэн хоол хийх вэ?
Шим тэжээл (256гр стейк)
170 калори
9%
2.8 гр ханасан өөх тос
15%
26 гр уураг
52%
3 мг төмөр
15%
3.9 мг Цайр
35%
Tenderloin steak
Гол махан стейк
T-Bone steak
Нурууны махан стейк
Ribeye steak
Хавирганы толгой махан стейк
Beef Cubes
Дөрвөлжин мах