Inside Skirt Steak
Өрц махан стейк

Хавирга түгшүүрийг холбосон нимгэн булчин мах бөгөөд цээжний дотор хананаас анатомийн заагаар салгаж бэлтгэсэн мах.

Зөөлөн чанар
4.7/5
Шүүслэг байдал
4.8/5

Цорой хэсгийн мах

 

Үхрийн хэвлий, цорой хэсгийн мах алаглалт багатай, бүдүүн ширхэгтэй  боловч маш өвөрмөц тансаг амттай. Нэг гулуузнаас ердөө 7 ширхэг хэвлийн стейк гардаг.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр стейк)

200 калори
10%
3.6 гр ханасан өөх тос
20%
25 гр уураг
50%
2.1 мг төмөр
10%
6.9 мг Цайр
60%
Flank steak

Цоройны цул махан стейк

Flank Skirt steak

Цоройны загасан махан стейк

Hanger steak

Түгшүүр махан стейк

Brisket

Өвчүүний хэрсэн мах