Brisket
Өвчүүний хэрсэн мах

Өвчүүний ясны хэсэг дээрх өөхлөг мах.

Зөөлөн чанар
4.3/5
Шүүслэг байдал
3.9/5

Өвчүүний хэсгийн мах

 

Үхрийн цээжин хэсгийн мах дундаас хамгийн өвөрмөц бүтэцтэй  мах  нь өвчүү байдаг. Өөхлөг, бага зэрэг хатуу боловч харагдах байдлын хувьд сайнаас гадна бусад цээжин хэсгийн махнаас илүү амттай, илүү зөөлөн байдаг.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр мах)

170 калори
9%
2.2 гр ханасан өөх тос
13%
28 гр уураг
56%
2.4 мг төмөр
15%
6.7 мг Цайр
60%
Short Ribs

Богино хавирга (2-3 см)

Ribs

Хавирга (14см, 7см)

Shank cross Cut

Шаант богтосны мах

Beef Cubes

Дөрвөлжин мах