7 Bone Chuck steak
Далны махан стейк

Далны (2/1) толгойн хэсгийн хөндлөн зүсэлт, ястай 2.5см зузаантай зүсэж бэлтгэнэ.

Зөөлөн чанар
4.6/5
Шүүслэг байдал
4.3/5

Хааны хэсгийн мах

 

Хүзүү, өвчүүний хэсгийг оруулахгүйгээр үхрийн гулуузны урд  хэсгийг 6,7 р хавиргаар нь хөндлөн зүссэн үхрийн гулуузны хэсгийн мах. Энэхүү хэсгийн мах нь өөх махны алаглалт сайтай, нурууны хэсгийн махыг бодвол арай бүдүүн ширхэгтэй.  Олуулаа идэхэд тохиромжтой, санхүүд хэмнэлттэй стейкүүдыг хааны хэсгээс бэлтгэдэг.

Хэрхэн хоол хийх вэ?

Шим тэжээл (256гр стейк)

180 калори
9%
2.3 гр ханасан өөх тос
13%
29гр уураг
58%
2.5 мг төмөр
15%
7мг Цайр
60%
Аrm Chuck steak

Бугалганы махан стейк

Beef Chuck roast

Хааны цул мах

Blade Chuck steak

Далны махан стейк

Ribs

Өндөр хавирганы хэрчим